...

woensdag 2 april 2014

Hoe het allemaal begon


Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen aan de trilogie "Vijftig Tinten" van E.L. James . En om even heel eerlijk te zijn ik hou helemaal niet van lezen en al zeker niet van die immens dikke pullen, heb daar gewoon echt het geduld niet voor of eigenlijk ook de tijd niet voor. Tot nu toe bij de boeken die ik gelezen heb, en dat zijn er echt niet veel hiel ik het misschien 5 pagina’s vol en dan was ik er al klaar mee. Maar goed als iedereen om je heen het over
"Mr. Grey" heeft en alle bijbehorende hoogstandjes uit de boeken hoe geweldig fout dat boek eigenlijk wel niet is word je toch wel een beetje nieuwsgierig naar waar het over gaat. Ik heb me laten verleiden en ben op internet gaan zoeken, het duurde dan ook niet lang voor ik ze gevonden had. Eenmaal gevonden stonden ze al gauw alle drie op mijn iPad klaar om gelezen te worden. Buiten het feit dat ik wist dat er seks in voor kwam wist ik nog niet waar de boeken over gingen en had dus ook geen idee waar ik aan ging beginnen.
Na de eerste tien pagina's kon ik het boek al niet meer wegleggen en bleef zolang ik kon de boeken doorlezen, werd zelfs gefrustreerd als ik gestoord werd en niet verder kon lezen.
Aangezien ik toch ook maar een gewone huismoeder ben die om de havenklap gestoord word voor weer een “wat is dit?” en “waarom is dat?” vraag kan je je er wel een beetje bij voorstellen dat ik aardig wat gefrustreerde momenten heb gehad.
Het boek sprak me enorm aan en leest lekker makkelijk weg, de onderwerpen die aan bod komen zijn ook zeer interessant, zelfs zo erg dat het boek me zeker niet koud liet en mijn gedachten over bepaalde dingen anders werden. Voor diegene die het nog niet kennen, het boek brengt een aantal onderwerpen aan het licht zoals sm en onderdanigheid, onderwerpen waarvan ik vroeger zou hebben gezegd dat ik dat soort dingen nooit van mijn leven zou willen doen. Ik bedoel hoe lekker kan het zijn als iemand je tijdens de liefde pijn doet, of dingen van je eist waarna straf verdiend word als je de eis niet inwilligt. Ik kon er echt met mijn pet vroeger niet bij waarom mensen dat zouden doen. Goed daar ben ik nu toch echt van gedachten veranderd en ik heb ontdekt dat de lijn tussen genot en pijn heel erg dun is. Na deze reeks ben ik heel anders over bijvoorbeeld mijn eigen seks leven gaan denken, maar goed dat komt later.
Ik heb zo gelachen om de innerlijke godin en haar onderbewuste dat ik af en toe niet meer bij kwam en anderen me aan zaten te gapen alsof ik niet helemaal lekker was. Binnen no time (voor zover dat mogelijk is voor een huismoeder) had ik alle drie de boeken uit en begon ze weer opnieuw te lezen, want een tweede keer vind je vaak dingen waar je de eerste keer een beetje over heen gelezen heb.

Nou zoals je wel gelezen heb ben ik een doodgewone huismoeder van midden 30, ik heb een handjevol kinderen op de wereld gezet en een vriend waar ik ontzettend veel van hou.
Nee ik ben niet getrouwd, verloofd maar we wonen nu wel al dik heel wat jaren samen.
Laten we mijn vriend voor het gemak even “Meneer” noemen, een knappe blonde man, hij is wat gespierder en breder als de gemiddelde man en je kan wel zeggen dat als je met hem over straat loopt dat er goed naar hem gekeken zal worden door het vrouwelijk geslacht, ach ja de mannen die er opvallen zullen ook zeker kijken. Met zijn smaragd groene ogen kan hij je je door gronden en verslinden als je even niet oplet.
Mijn relatie stond op het moment dat ik de boeken las een beetje op een laag pitje, zelfs lager dan laag kan ik wel zeggen. Er ging tussen ons eigenlijk helemaal niets meer goed, je kan het wel een beetje vergelijken met dat er 24/7 een donkere wolk boven ons huis hing, we zeiden bijna niets meer tegen elkaar, we luisterden niet meer naar elkaar, dingen samen doen was er al helemaal niet meer bij en laten we het over de “tussen de lakens” praktijken maar helemaal niet hebben, als ik er aan denk word ik er gewoon verdrietig van. We verkeerde in een sleur waar we gewoon niet meer uit leken te komen en het leek alleen maar slechter en slechter te gaan terwijl ik echt alles er aan gedaan had om het weer te laten werken. ik ben echt niet iemand die opgeeft, en als ik voor een relatie ga dan ga ik er ook voor de volle 500% voor maar na een tijd heb ik het opgegeven omdat alles wat ik deed gewoonweg in het verkeerde keelgat schoot. Ik was op een punt beland dat het me allemaal niets meer kon schelen. Ja natuurlijk kon het me wel iets schelen maar wat ik ook deed het maakte niets meer uit. Ik had zelfs uit een laatste wanhoopsdaad de boeken reeks aan mijn vriend mee gegeven zodat hij ze ook kon lezen en wellicht dat hij er iets mee zou doen, wat hij er mee zou moeten doen weet ik niet precies, ik had ook nog geen idee waar ik naar op zoek was maar er moest iets gebeuren tussen ons.
De eerste keer deed hij er niets mee en dacht ik dat het onbegonnen werk was om er nog moeite in te steken. Uiteindelijk ging mijn vriend weer op zakenreis zoals gewoonlijk en gaf hem voor een tweede en laatste maal die boeken mee, en gelukkig dat ik dat gedaan had want het sloeg aan dit keer. In het vliegtuig begon hij de boeken al te lezen, het duurde wel even voor hij er echt in zat maar uiteindelijk zat hij in het verhaal, wanneer hij op zijn werkplek gearriveerd was liet hij me weten dat hij het boek wel erg grappig vond.

En dan vanuit het niets krijg ik de volgende vraag via een bericht op mijn telefoon
"Hey psst..."
"Werd je er geil van toen je die boeken las?"
Woeaahh!! (ik wist tot dat moment nog niet dat ik ze had maar...) Mijn engeltje viel van schrik van mijn schouder en mijn duiveltje begon breeduit te grijnzen en te klappen in haar handjes. Wow wat was dat voor een vraag en zeker voor hem, verbaasd en gechoqueerd door zijn bericht wist ik even niet hoe ik dit moest beantwoorden. Ik voelde me bloedrood worden, uiteindelijk heb ik wel wat moeten terug sturen en tja een eerlijk antwoord is natuurlijk altijd het beste.
"Zo hallo, ook goedemiddag hahaha"
"Uh ja, ik ben toch ook niet van steen!"
Daarna bleef het weer even stil aan de andere kant. Nadat we weer een paar zinnen gewisseld hadden over koetjes en kalfjes besloot ik er nog een leuke zin uit te gooien om te kijken hoe hij erop zou reageren, dus al mijn moed bij elkaar geraapt en daar ging die dan.
"Maar goed zou niet goed zijn als ik er niets bij voelde bij die boeken toch? Haha"
Dat moment kreeg ik door dat hij in een speelse bui was en erop door wilde gaan.
"Zeg mevrouw. dat kan ik je beter persoonlijk zeggen het lijkt mij niet een antwoord om over de sms te zeggen" stuurt hij me terug, en met die woorden liet hij me ondersteboven en binnenste buiten keren. Alsof er tienduizenden vlinders losgelaten werden in mijn onderbuik en het voelde zo goed. Het merkwaardigste wat ik zelf door kreeg was dat ik het bijzonder prettig vond dat hij me “Mevrouw” noemde, een rilling liep door mijn lijf wanneer ik dat zinnetje las en in gedachten kon ik hem dat al horen zeggen tegen me met die plagerige lach in zijn stem.
Terwijl we doorgaan met onze berichten dacht ik er even bij na dat hij het niet via de sms wilde vertellen, althans die indruk kreeg ik dat hij dat bedoelde. Dus ik open mijn mail en schrijf hem het volgende mailtje dan maar,

Van: Mevrouw
Aan: Meneer
Datum: 13 maart 2014 13:44
Onderwerp: Pikante onderwerpen

Goedenmiddag Meneer.

Aangezien u het antwoord via sms te persoonlijk vind vraag ik mij toch af wat er minder persoonlijk is aan de vraag:

"Werd je er geil van toen je die boeken las?"

Dit zijn toch echter geen vragen die je over een sms kan stellen, vind u niet?
Daarmee heeft u een eerlijk antwoord van mij ontvangen op uw vraag en is het niet fair als u mij laat wachten op uw antwoorden.

Met Vriendelijke Groet,

Mevrouw

Ik ga het vanzelf wel merken wat hij me daarop gaat antwoorden en ondertussen zijn we nog steeds lekker bezig.
“Hmm Meneer, ik merk dat u hier schik bij heeft en dat u zich vermaakt :)" stuur ik hem plagerig terug. Ik vermaakte me alleen al bij de gedachten dat hij zijn wenkbrauwen omhoog trekt en een geniepig lachje tevoorschijn brengt wanneer hij de berichten leest.
“Dat zou best kunnen schik niet, echter vind ik het te persoonlijk voor een bericht”  kreeg ik binnen een paar seconden terug gestuurd. Mijn hart ging te keer, hij was lekker op dreef en in een leuke plagerige bui en dat vond ik eigenlijk best wel grappig, het was al een lange tijd geleden dat we zulk soort gesprekken hebben gehad dus besloot ik er het maximale eruit te halen en er volop van te genieten voor zolang het nog duurde.
“U maakt mij toch zeer nieuwsgierig”, in de hoop een reactie bij hem uit te lokken, alleen ken ik hem goed genoeg om te weten dat hij er niet in trapt en me nog even lekker laat zweten.
“Even geduld”, kijk dat bedoel ik dus, ik krijg zelfs nu de indruk dat hij me er van laat genieten.
“U vraagt veel van mij”, typen mijn vingers snel en druk op verzenden. “Dat kan” zegt de mysterieuze man aan de andere kant van de lijn. Ooh wist hij maar wat hij op dit moment met me deed, met alleen die paar zinnetjes die hij geschreven had kreeg ik het al bloedheet. Mijn hart ging als een razende tekeer terwijl ik languit op ons tweepersoons bed lag kijk in de spiegel die aan de achterwand van het bed vast zit en laat mijn ogen over het spiegelbeeld heen glijden. Een pluk donker haar blaas ik uit mijn gezicht vandaan en tot grote verbazing zie ik dat ik lig te grijnzen en een rooie blos op mijn wangen begin te verschijnen een verwilderde blik schuilt er in mijn donker bruine ogen.
Ik draai me om en laat me met een plof op het dekbed vallen graaiend met mijn vingers over het bed naar mijn telefoon, hebbes!
Stevig tussen mijn handen zweeft dat ding boven mijn gezicht en wanneer ik probeer te typen wat ik bedacht had om te gaan zeggen glipt dat stomme ding tussen mijn vingers vandaan en land met een smak bovenop mijn mond en neus, “auww”
Een beetje beduusd grijp ik meteen naar mijn gezicht en net als dat je je grote teen stoot en de impact er pas een paar seconden later van voelt was dat ook nu het geval, vanuit het niets schiet er een scheut pijn door mijn gezicht naar mijn hoofd toe en ik kon wel janken. Mijn ogen liepen vol en de tranen lieten zich nog net niet de vrije loop maar al haastig ben ik alweer op zoek naar mijn telefoon.
“Hmm… Zo kortaf”
“Al klaar met werken”, bijt ik hem toe in het volgende bericht, en je kon er toch duidelijk in aflezen dat ik het niet eens was met zijn antwoord. Het blijft stil aan de andere kant, maar dan krijg ik via een andere app op mijn telefoon bericht van hem en hebben we weer even een gewoon gesprek. Een gesprek waarvan ik alle hoop al had opgegeven dat dit ooit nog terug zou komen zoals het ooit was en ik dat zeker leuk vind. Ons gesprek gaat over dat we elkaar de laatste tijd wat vaker spreken dan normaal wanneer hij op zakenreis is en dat wanneer hij even geen mogelijkheid tot internet heeft er naar uit kijkt als hij dat wel heeft om een leuk berichtje te sturen. Ik wist niet wat ik hoorde, ik dacht echt dat de zon daar hem naar het hoofd was gestegen of dat hij misschien een aanrijding met een kameel had gehad maar het waren echt zijn woorden. Woorden die ik hem ooit wel eens heb horen zeggen tegen me, waar ik zo naar verlangde maar die langzamerhand verdwenen en uiteindelijk uit bleven. Ik voelde me in de zevende en de conversatie werd alleen maar beter en beter. Hij moest weer even stoppen na een tijdje en laat me weten dat hij even een sigaretje gaat roken. Ik kon alleen maar grijzen en glunderen van geluk en gooide er nog even een schepje boven op.
“Nou ga roken”
“Meneer”
Ik wachtte even op een laatste reactie voor hij er weer vandoor ging, die kwam ook vrij snel
“Nou Mevrouw het lijkt er net op dat u mij opzadelt met slechte gewoontes” , oppert hij terug.
“Ik kan mij niet heugen dat ik verantwoordelijk ben voor uw slechte gewoontes. Alhoewel ik sommige slechte gewoontes van u niet zo heel erg vind”
“Eet smakelijk voor dalijk Meneer”, stuur ik hem nog even grinnikend na.

Terwijl mijn mysterieuze man aan het eten is in verweggiestan kon ik het niet hebben dat hij me geen antwoord gaf op de vraag die ik hem stelde eerder op de dag, hij bleef de vraag maar ontwijken, ik kreeg het niet voor elkaar dat hij er iets over ging zeggen. Intussen kwam ik aardig in tijdnood, ik moest namelijk om 17:00 bij een afspraak zijn en die was te belangrijk om te missen.
“Meneer, het was mij een waar genoegen maar ik zal u even alleen moeten laten met uw slechte gewoontes daar ik een afspraak om 17:00 uur heb. Misschien heeft u als ik afwezig ben nog even tijd voor een passend antwoord voor mijn email van vanmiddag die aan u verzonden is. (zit niet te grijnzen) ik ben namelijk zeer nieuwsgierig welke kant u met mij wilt opgaan.”, Ik druk op verzenden en ga aan de voorbereidingen beginnen voor mijn afspraak. En net op het moment dat ik mijn autosleutels pak en de deur wil uit lopen krijg ik nog een bericht terug van hem.
“Tot mijn spijt kan ik u niet antwoord geven op uw vraag. Ik kan u echter wel veel plezier wensen met uw afspraak ik heb net eten besteld mocht het nodig zijn kan je me altijd storen betreft uw afspraak.”, en daarmee was ik er zeker van dat ik geen antwoord zou krijgen op mijn vraag waar ik toch wel een beetje gefrustreerd van werd. Maar goed ik kon me er niet al te druk om maken meer want als ik niet wegkom dan kom ik nog te laat ook.

Als ik dan terug kom van mijn afspraak heeft Meneer al lekker gegeten en ligt hij al lekker in zijn bedje want hij heeft nog één zware dag voor de boeg voor ik hem weer mag ophalen van het vliegveld. Zo hebben we weer even een normaal gesprek over van alles en nog wat en zo sluipt het onderwerp er weer in. Ik ging het nog één laatste maal proberen en dan houd ik er mee op, dat houd hij echt voet bij stuk als hij het nog steeds niet zegt.
“Ik vind nog steeds dat u mij niet fair behandeld :(“, en op deze manier probeer ik de onschuld zelf uit te hangen, alleen helaas jammer dat het weer mislukt.
“Ik blijf bij mijn uitspraak”, krijg ik weer terug gestuurd en ik gok dat hij daar nu zit met een hele grote glimlach op zijn mond. Ondertussen duikt mijn duiveltje op haar bankje en zit daar maar een beetje chaggie te zijn, maar dan krijgt ze een geweldig idee en trekt snel haar leren pakje weer aan.
Over een dag komt hij weer thuis en dan kan ik natuurlijk best wel even een beetje plagen en hem proberen uit te lokken om te kijken hoe ver hij wilt gaan.
“Haha heeft u nog enige wensen hoe ik u op kom halen zaterdag ochtend vroeg?”, mijn buik begint alweer te kriebelen op het moment dat ik op verzenden druk.
“Wensen…”, ik vroeg me af of dit nou een vraag was of dat hij een idee aan het broeden was in elk geval bracht het me in alertheid. “uhoh, ik vrees dat dit in mijn nadeel zal zijn :)”, opper ik terug. “Ik zal er over denken”, was zijn manier om mij even lekker weer te laten zweten. Ik wilde weten wat hij van plan was en wat zijn wensen zouden kunnen zijn, ik had nooit gedacht dat hij erop in zou gaan, geduldig wacht ik dan maar af op wat komen gaat en terwijl mijn engeltje zich verschuilt, danst mijn duiveltje rondjes in haar strak leren pakje.
We gaan weer even met een alledaags gesprek verder maar het hield me nog steeds bezig en dan uit het niets, “Een rokje en een strak blousje zodat ik je mooie borsten goed kan zien. En geen slipje.”, gooit hij er even tussen door alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Ik wist niet wat ik er op moest zeggen behalve, “Hmmpff… Maar meneer…”, meer dan dat kon ik ook echt niet bedenken, mijn kop zat al meteen vol met beelden van mij door de terminal in hoge hakken en een kort rokje, uhhh, geen slipje en dat om 05:00 in de morgen! Één ding scheelt er zullen denk ik niet zoveel mensen aanwezig zijn, althans dat hoop ik dan maar.
Meneer stuurt me nog een laatste berichtje en laat mij dan weten dat hij gaat slapen, mij achterlatend met de zojuist gestuurde opdracht. Op dat moment moest ik denken aan een moment dat ik dat al eens voor hem gedaan had, maar dan niet helemaal naakt, zover was ik toen nog niet maar lingerie, hakken en een overjas en meer niet. Ik had toen ook nog geen rijbewijs en een auto en moest dus met de trein hem komen ophalen, nou dat was nogal een avontuur op zich, misschien dat ik daar later nog een keer over vertel.
Ik was het er niet mee eens dat hij me zo met die informatie achterliet, verward en gechoqueerd eigenlijk wel een beetje want dit soort dingen deed hij eigenlijk nooit, niet zoveel is een betere zin denk ik, dit soort dingen kwamen meer vanuit mij dan vanuit hem. Ik moet wel zeggen dat het me erg opwind wat hij wil, maar goed ik laat het er nog niet bij zitten, ik wil namelijk meer :)

Word vervolgt...


Na dik een half uur besluit ik hem eens een beetje te gaan plagen, “Stiekem nog een klein kusje voor u”, Als hij echt sliep zou hij niet meer antwoorden, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik toch nog een reactie terug. “Das gemeen”, roept hij me toe met ik gok een dikke vette grijns op zijn gezicht.

“Waarom je slaapt toch nog niet”
“Klopt bijna”
“Jaja”
“Wat nou jaja”
“Gewoon, jaja”
“Dat klinkt niet gewoon Mevrouw”
Ai.. daar kwam hij weer, Meneer was weer terug en mijn hart maakte een sprongetje van blijdschap.
“Is er iets aan mij gewoon dan Meneer, ik bedacht me eigenlijk iets”
“Niet dat ik kan bedenken, jouw handen niet, je benen niet, je armen niet, je mond niet, je billen niet, je borsten niet. Tenzij beeldschoon onder gewoon valt”
“Ik denk namelijk Meneer dat ik niet aan uw wensen kan voldoen zaterdagochtend”
“Dat zou erg jammer zijn Mevrouw”, Waarom krijg ik toch elke keer een heel apart gevoel als hij me “Mevrouw” noemt, zo raar!.
“Ik krijg de indruk dat het een straf zou zijn”
“Wat zou een straf zijn?”
“Dat ik gewoon in een spijkerbroek zal verschijnen. Maar, ik bedacht me dat, omdat u me nogmaals niet fair behandeld heeft inzake mijn mail bericht ik niet toe kan komen aan uw wensen”, Hier ga ik zeker spijt van krijgen, en dit gaat ik zeker terug krijgen van hem, ik ben alleen wel stiekem benieuwd hoe hij dat gaat doen.
“Beste Mevrouw, dit klopt niet, u wist dat ik uw mail niet beantwoord had waarop u vroeg of ik wensen had. Nu bent u niet eerlijk.”
“Maar Meneer, u wist ook van te voren dat u een wedervraag zou krijgen op de uwe”
“Dat kan maar voordat u antwoord gaf had u geen zekerheid dat u antwoord zou krijgen. ik heb niet gezegd dat ik antwoord geef”
“Maar Meneer, het is toch niet netjes een bericht onbeantwoord te laten, ik dacht dat u sliep trouwens”, En dan krijgt het gesprek een hele andere wending, een gesprek waar je het zeer warm van krijgt en dat terwijl hij duizenden kilometers verderop is, zo niet eerlijk!
“U houd mij wakker, ter info als ik denk aan hoe lekker jou lichaam is en hoe graag ik jou zou willen likken en strelen krijg ik spontane erectie”, Oh god, wat doet die man toch met me, wie is dit en wat is die anders, ooh laat ik er maar van gaan genieten gewoon en niet te veel bij na denken, maar eerst nog ff een beetje plagen.
“Meneer, dan raad ik u aan daar niet aan te denken, anders zit u dalijk met een “groot” probleem”
“Dat is correct maar de gedachte maakt mij blij”
Ik begin dit spelletje wel leuk te vinden, hij is gemeen en mysterieus bezig.
“U maakt mij in de war, u zegt dat dit geen dingen zijn om over te sms te bespreken maar verteld mij anders.”
“Ik heb het er nooit over gehad dat dit dingen zijn die niet over de sms zijn te bespreken. Enkel antwoord op uw wedervraag vond ik niet toepasselijk”
“Waarom was deze niet toepasselijk dan?”
“Ik zou dolgraag mijzelf willen leeg spuiten over jou mondje”, Huh wat… wat gaan we doen, ik begrijp dat Meneer van dit spelletje nogal opgewonden word, ok ik kan er niet buiten blijven want het bloed raast momenteel ook door mijn lichaam heen als een idioot en ik heb niet eens een idee waarom eigenlijk.
“Meneer, u ontwijkt de vraag”
“Nee hoor, ik vertel graag wat ik zou willen”, Woahh! Alles in mijn lijf begint spontaan aan te spannen, mijn hart gaat te keer als een snel trein en al gauw voel ik de impact van zijn berichten tussen mijn benen. “U speelt gemeen”, mopper ik naar hem terug.
“Ik speel niet”, was dat een stille hint van Meneer, welke kant wilde hij op gaan hiermee, ik kan niet wachten om het uit te vinden.
“Hmm… Niet? Nou zit u dan met dat “grote” probleem”
“Nee, het is gewoon eerlijk, ik wil me graag leeg spuiten over je mondje”, oh wow, ik begin heel ongemakkelijke te schuiven met mijn onderlichaam en zie het al helemaal voor me wat hij allemaal van mij wil. En zeker dit is vreselijk geil omdat hij weet dat in mijn mondje spuiten eigenlijk een vrij harde grens is, maar nu ik er over nadenk is het wel gewoon geil om te doen.
“Meneer, ik gaat mij even bezig houden met andere dingen hoe graag ik ook nog even dieper op dit gesprek in zou willen gaan.”
“Dat is goed, dan denk ik nog even aan uw goddelijke lichaam en uw heerlijke mondje overlopend van mijn sperma”, en dat was de genadeklap die ik nodig had, voor dat ik het wist zat ik al met mijn hand tussen mijn benen en betrapte me er zelf op dat ik ongelofelijk nat was geworden van die paar zinnen.
“Meneer, Shhhhttt…”, sis ik naar hem toe in de hoop dat hij me een beetje met rust laat, anders kom ik nooit aan mijn bezigheden toe, “Kusje voor u en deze is niet gemeen maar wel voor een heel speciaal plekje”
“Dat zou ik zeker willen, ook zou ik graag willen dat je me pijpt en heerlijk klaar laat komen”
“Meneer, u houd mij van mijn bezigheden”
“Sorry dat ik stoor”
“Het is u vergeven”
“Gelukkig, weltrusten dan maar dikke xxx”, hmm… ik wil er eigenlijk helemaal niet mee stoppen, ik vind het eigenlijk wel erg geil worden en leuk bovendien. Buiten dat is mijn spleetje nu al zo nat geworden dat mijn vinger er met gemak in en uit glijd.
“Slaap lekker als u dat nog kunt xxx wel de handjes boven de dekens houden he meneer?”
“Tuurlijk wel als het niet lukt gaat ik me aftrekken bij de gedachte dat jij me aan het pijpen bent”
“Hmm… Die gedachte is ondragelijk als u niet bij mij bent”
“Dat ik me aftrek of dat jij me pijpt?”
“Beide Meneer”
“Ik kan er niets aan veranderen maar beide word lastig, pijpen en aftrekken gaat moeilijk. Gezien het feit ik graag heel diep in jou mondje zit mijn lul”
“Typen ook hihi”, hij maakt het me zo lastig nu, zelfs mijn tepels staan rechtop bij de gedachten aan wat hij nu aan het doen is, zo ver weg en alleen in bed met die enorme stijve en grote lul die om streling en verwennerij schreeuwt. Ik zie voor me hoe hij zijn ferme hand om zijn lul heen legt en hem ritmisch heen en weer beweegt, zo ondragelijk, mijn verlangen naar hem laait op wat te merken is aan heel mijn lichaam. Ik haal mijn vinger langs mijn vochtige spleetje en het voelt zo fijn, alsof het op uitbarsten staat, elke prikkeling, elke gedachte maakt me helemaal gek.
Het is heel even stil aan de andere kant, en van mijn bezigheden komt ook echt helemaal niets meer terrecht, “Bent u in slaap gevallen?”
“Mevrouw ik kan niet slapen met zo een grote lul”
“Doet u er niets aan dan Meneer”
“Ja ik gaat er wel wat aan doen, ik gaat me aftrekken”
“Dat kunt u doen natuurlijk”
“Dat vind ik ook, met jou in mijn gedachte, je goddelijke lichaam moet dat zeker geen probleem zijn”
“U heeft nog genoeg foto’s geloof ik”
“Wellicht kunt u een nieuwe sturen”
“Meneer, ik denk niet dat uw verbinding dat aan kan”
“Wellicht niet, alleen al aan je denken laat vocht uit mijn lul komen, hmm…”
Daar was ik nou niet op voorbereid, ik open mijn foto app in mijn telefoon en zoek naar een leuke foto om te sturen, na een tijdje zoeken heb ik er dan eentje gevonden, hij kent hem dan al wel maar goed eerst maar eens kijken wat er gebeurd. Ik selecteer de foto waar ik op bed lig met een sexy lingerie setje aan, mijn blote buik is goed te zien en er is genoeg verbeelding aan de foto waar je al gek van zou kunnen worden. Ik druk op verzenden en schrijf erbij, “Wellicht kunt u hier wat mee”
“Ja zonder BH zeker”, moppert hij terug, ik moet lachen omdat meneer niet tevreden is, omdat meneer een klein beetje gefrustreerd is, en dus stuur ik er nog zo een zelfde foto achter aan maar dan met een iets andere hoek, dit keer is mijn gezicht ook goed te zien die recht in de camera kijkt en één van mijn handen rust op mijn buik. “Moeilijke man bent u”, mopper ik met hem mee. “Nee geil, niet moeilijk”, en ik kan de speelse ondertoon in zijn bericht lezen, meneer wilt meer, meneer wilt me echt zien.
Ik loop naar boven naar de slaapkamer toe en trek daar mijn shirt en bh uit, ik leg mezelf op het grote bed neer en pak de camera van mijn telefoon erbij. Het is een beetje donker en dat maakt de foto wel een beetje mysterieus, ik maak de foto zo dat je gedeeltelijk mijn borsten ziet en de spijkerbroek die ik nog aan heb, een heel klein stukje van mijn mond. Mijn tepels zijn keihard en steken recht omhoog in de lucht. Ik druk op verzenden en het blijft een tijdje stil aan de andere kant, ik wacht geduldig op een reactie maar het duurt te lang en word ongeduldig. Straks vind hij het helemaal niets en heeft hij al weer spijt dat hij wat gevraagd heeft aan me, oohh ik begin me weer heel onzeker te voelen. “Zo dan meneer, u bent er meteen stil van”, in de hoop heel snel een antwoord te krijgen. Minuten gaan er voorbij en dan komen er ineens allemaal berichten binnen, een zucht van opluchting stroomt over mijn lippen vandaan, zijn verbinding had het inderdaad begeven en kon het inderdaad niet aan. Ik moet lachen om de toevalligheid die daar ontstond.
“Dat is veel beter”
“Traag”
“internet gelijk traag”
“hahaha”
“Stil”
“internet weg”
“Geil zeg”, zijn berichten komen in één lange reeks achter elkaar binnen, ik kan me zijn reactie wel een beetje voor me zien, geil en gefrustreerd.
Ik pak mijn camera er weer bij en houd hem boven mij zodat hij alleen een beeld van mijn borsten krijgt te zien en verstuur hem weer snel.
“U laat mij geen andere keus om mijn wens voor zaterdag ochtend uit te breiden”, Bam! en die kwam even aan daar tussen mijn benen, een tinteling schiet er door mijn hele lichaam heen en ik lees het bericht nog eens een keer. Ik las het goed, hij wil nog meer, hij wil nog meer van mij, oh god wat wil hij allemaal van mij, wat moet ik allemaal gaan doen in een kort rokje, hoge hakken en geen slipje op een openbare plek, tussen allemaal mensen, aaahh.. paniek en geilheid schieten door mijn kop heen.
Met mijn camera maak ik wederom een foto voor Meneer, dit maal eentje van waar mijn tepel heel goed en close up te zien is met in de achtergrond een deel van mijn slipje en spijkerbroek die tot aan mijn knieen naar beneden is getrokken. Met trillende vingers verstuur ik de foto, “Uitbreiden?”, vraag ik hem er achteraan en het kan niet anders dan dat hij de geschoktheid in mijn bericht moest kunnen aflezen wat eigenlijk wel heel erg tegenstrijdig is met de zojuist gestuurde foto.
Nu krijg ik een foto terug van hem, hij ligt dwars over een bed met witte lakens, er is een spiegel te zien en hij houd zijn hard geworden lul stevig in zijn hand, op het puntje van zijn eikel is er vocht te zien en kleurt heerlijk roze aan. Ik laat mijn ogen goed over de foto heen glijden en voel de gloed door mijn lichaam heen trekken, oh wat heb ik zin in deze mysterieuze man.
“Ja uitbreiden boven de al reeds eerdere wensen”, stuurt hij er achter aan om het nog even spannender te maken.
Er gaat nog een foto zijn kant op, dit maal steek ik mijn hand in mijn slipje als antwoord op zijn foto, “Hmm… dat ziet er lekker uit”, reageert hij terug.
Ik word nieuwsgierig, ik wil weten wat hij wilt uitbreiden, “Hmm u ligt wel lekker geloof ik, maar vertel, hoeveel uitbreiden?”, wil ik het antwoord wel horen, wat nou als ik het helemaal niet leuk vind, wat nou als ik dat helemaal niet wil wat hij wilt, oohh mijn hoofd loopt over met allerlei gedachten. “Ik wil dat u me pijpt in de parkeergarage zaterdag ochtend”, smijt hij op mijn schermpje, ik hijs mijn wenkbrauwen op en kan alleen maar, “Uh…”, uitbrengen, mijn gedachten nemen een loopje met me en laten me vast zien hoe dat er uit zou moeten zien, maar hoe moet ik dat doen dan en wat nou als iemand ons zal zien, misschien is het wel koud arghh… mijn duiveltje stampt met haar voet op mijn schouder en loopt dichter naar mijn oor toe, buigt zich een beetje voorover en begint dan ineens heel hard te schreeuwen, “JE DENKT TE VEEL NA!!”
Tja ze heeft ook wel een beetje gelijk, ik moet misschien indderdaad niet zo veel denken maar het gewoon een keer laten gebeuren. “Ik zal er voor zorgen dat ik glad geschoren ben voor jou zodat je ongestoord mij kan pijpen. Is dat mogelijk naar aanleiding van uw gezegde alles wat u wenst?”, springt er ineens op mijn schermpje. Oh wow, de man die normaal gesproken binnen twee tellen altijd alles weer vergeten is gaat mij nu helpen herinneren aan wat ik allemaal gezegd heb, ugh...mijn hoofd tolt, maar ik vind het spannend want gek genoeg wil ik die wens wel in vervulling laten gaan. Als stil antwoord verstuur ik weer een foto waarin hij mijn kontje in de spiegel kan zien omdat mijn benen tegen de muur aan leunen.
“Dit ziet eruit als een ja dus”
“Wat ongelofelijk lekker die benen van jouw”
“Je kontje en je geheim daartussen”
“Meneer, u jaagt mij het hoofd op hol”
“Mag ik het als een ja beschouwen”
“U zei tenslotte wat u wenst”
“Wat als ik het niet doen?”
“Dat zou niet eerlijk zijn, dan moet u niet zulke uitspraken doen”, en tja daar had hij natuurlijk wel gelijk in, ik heb er zelf om gevraagd.
“Maar u had al iets gewenst en nu wilt u deze aanpassen?”
“Ik heb niet gezegd dat dat alles was”
“oohhh”
“ja uitbreiden niet aanpassen, dus ja”, hmm… meneer wil dit dus heel graag zo te horen, eens even kijken wat ik er nog meer uit kan halen.
“Want anders…”
“Nee, dat hoort niet bij wat u wenst”, ik krijg een loeiharde slag van mijn duiveltje die op de hoek van mijn schouder staat te grinniken, “Klopt, maar wat als ik uw wens niet inwillig?”
Waarom schrijf ik dit eigenlijk, waarom wil ik zo graag weten wat hij gaat doen als ik het niet doe, waar wacht ik nou eigenlijk op, zo gek dit.
“Bij deze gaat ik van uw woord af en gaat ik er vanuit dat u mij heerlijk zult pijpen”
“In de garage zaterdag ochtend”
“Ik zal wel aan uw vrije wil overlaten of ik in uw mondje mag klaarkomen of niet, uw weet mijn voorkeur”
Als protest stuur ik hem een foto waarin ik hem mijn slipje toon, de foto is van onderen gemaakt, je ziet mijn ronde billen in de lucht met daar tussen een heel klein en dun stukje stof van mijn string. “Meneer, u laat mij geen keus he?”
“Nee”
“Onthoud deze positie, ik wil u zo graag hard neuken nu”, als reactie stuur ik hem een foto waarin ik mijn slipje opzij haal en hij een blik op mijn kontje en vochtige spleetje heeft.
“Ik wil u diep binnen dringen en mijn sperma injecteren, nadat ik u zo lekker hebt gelikt”
Ik stuur hem er nog eentje waarop mijn vingers in mijn natte spleetje glijden, je kunt het vocht op de foto zien, het glimt om mijn vingers heen, en ondertussen ben ik zo geil als boter van het idee dat ik hem straks op een openbare plek moet gaan pijpen, dat ik zijn keiharde lul tussen mijn lippen moet nemen wetend dat er mensen voorbij kunnen lopen en ons kunnen zien.
“Dat zal wat worden op de parkeerplaats, hoest met u probleem meneer”
“Ik houd mij nog in aangezien u een voortreffelijke voorstelling aan het geven bent”
“U wilt dat ik u op de parkeergarage lik, of begrijp ik u niet helemaal?”
Waar kwam dat nou vandaan, tuurlijk lijkt me dat een vreselijk geil idee dat hij dat daar doet, maar aangezien meneer me net duidelijk heeft laten weten dat het om zijn wensen gaat en niet om de mijne had ik daar dus niet eens aan gedacht, maar nu doet hij dat wel voor mij, aaahhh… vreselijke man!
‘Ik dacht toch echt dat u had gezegd wat ik wens”
“Nee meneer, sorry mijn fout”
“Ik zal het in overweging nemen”
“Dat is erg vriendelijk van u maar dat heb ik niet verdiend”, mijn engeltje steekt nu even de kop op en staat me aan te gapen alsof ze een geest heeft gezien. Wow, waarom zei ik dat, en waarom geeft me dit zo een lekker gevoel, wat wil ik hier toch mee. Ik merk ook dat Meneer een hele andere houding heeft aangenomen, een beetje bazig, en een beetje ferm in zijn toon, ik vind dat zo geil, en vraag me nou echt niet weer waarom want dat weet ik niet, dit is zo vreemd, zo nieuw, wat gebeurd er allemaal!
“Heeft u nog nagedacht over de vrijwillige keuze betreft het klaar komen in uw mond”
“Nee niet echt u weet mijn standpunt daarop meneer”
“Dat klopt, vandaar vrijwillig, u weet dat het mij extra genot geeft”, hij is me aan het overhalen, ik wist nooit echt dat hij dat zo vreselijk lekker vond, ja elke man vind het wel wat als dat mag maar hij laat me nu echt blijken dat het hem echt gek maakt als ik dat zou doen.
“Ik zal het in acht nemen en er serieus over nadenken”, in de hoop dat ik er dan voor nu even af zou zijn.
“Ik zou graag het antwoord nu willen weten”, en daarmee laat hij mij nu even duidelijk weten wie de baas is.
“Maar Meneer…”
“Niets maar”, reageert hij fel terug, ik kon de fermheid in zijn bericht horen, streng maar zacht en sensueel, maar met genoeg kracht om mij op mijn plaats terug te zetten
“Oops… Mijn excuses”
“Hmm”, hoor ik hem al brommen
“Meneer, ik zal u niet teleurstellen”
“Graag een duidelijk antwoord wat u wilt doen mevrouw, het is fijn te weten waar we aan toe zijn toch?”, hij klonk zo donker nu, zo dominant en ik werd er alleen maar geiler van, op elk woord wat ik nu van hem las voelde ik de reactie tussen mijn benen, mijn klitje begon te zwellen en te kriebelen, verlangend naar aanraking en streling, verlangend naar zijn hard kloppende lul diep in mijn stotend.
“Ik neem u tussen mijn lippen en laat mijn tong over uw kloppende eikel dwalen, ik zal u pijpen tot u licht in het hoofd word en uw zaad tussen mijn lippen opvangen, is dat naar wens meneer?”
“Dat is dan afgesproken, ik kijk er met vol verlangen naar uit”
“Zoals ik al zei, ik zal u niet teleurstellen”, en stuur hem een mooie foto van mijn blote spleet.
“Mevrouw, ik gaat er vanuit dat u mij niet teleursteld, dat is verukkelijk”
“Ik hoop aan uw verwachtingen te kunnen voldoen, wenst u nog meer foto’s?”
“Als u zo vrij bent”
“Iets specifieks?”
“Ja zeker, ik wil graag een mooie close-up van uw heerlijke kutje”, en voor hij het wist had hij de foto al toegestuurd gekregen. Ondertussen kon ik het niet helpen zo nu en dan even mijn vinger in het natte spleetje te laten glijden, ooh wat voelt dat lekker, het zachte vlees omhult mijn vingers en het is zo nat. Ik breng mijn vingers naar mijn mond en laat ze over mijn tong heen glijden en ik ben er helemaal buiten zinnen van, buiten zinnen van alle dingen die ik aan het ondergaan ben, van mijn “opeens” dominerende man, en het verlangen naar vreemde dingen.
Ik krijg als beloning een foto toegestuurd op mijn andere app, zijn internet was weer een beetje raar aan het doen (vast oververhit en belast), een geweldige close-up van zijn keiharde lul, zijn eikel was goed te zien en het vocht glom op het topje.
“Dat ziet er lekker uit, die zou ik wel willen”
“Dat is wel heel lekker dichtbij ik zou je graag likken”
“Het is zo nat”
“Waar zou je die willen, wellicht kan ik aan uw wens voldoen?”
“Ik wil hem helemaal voor mij alleen diep in mijn mondje en kutje”
“Dat gaat niet tegelijk”
“Ik wil hem heel diep voelen”
“Hmm… akkoord maar…”, uhoh… daar was tie weer, en ik voelde al wat aan komen, ik wist gewoon dat hij nog meer van mij ging vragen in ruil voor wat ik wilde hebben, en onderhand was ik al zo intens geil dat ik praktisch overal wel mee in zou stemmen als ik aan het einde van de rit maar door hem heerlijk hard geneukt word.
“Ik wil u ook in uw kont neuken, gaat u daar mee akkoord?”, ik staar naar mijn schermpje, het was een lange tijd geleden maar ik weet nog wel hoe dat voelde, en dat kan zo lekker zijn, maar ik kan hem natuurlijk niet zomaar zijn zin geven in alles wat hij wil, alleen zal dat ten koste gaan van mij ben ik bang.
“U vraagt veel van mij”
“En wat is uw antwoord”, roept hij kort en krachtig terug, hij duld blijkbaar weinig tegenspraak en ik mag denk ik blij wezen dat hij nu niet bij me in de buurt is want anders…. ja dat weet ik eigenlijk niet wat er anders gebeurd.
“U bent erg ongeduldig meneer”
‘Nee dat is gewoon duidelijk”
“Nou dat weet ik nog niet hoor Meneer”, ik wilde koste wat het kost nog even volhouden om niet meteen toe te geven, ik wilde weten wat er nog meer kwam want volgens mij is Meneer heel wat van plan.
“We hebben al afgesproken dat u mij pijpt en mijn sperma zal openen in uw mondje. U wilt graag geneukt worden heel diep in uw kutje. En ik wil graag in uw kontje neuken. Het lijken mij goede afspraken”, wow das een hele waslijst wat hij daar even opnoemt
“Dat is drie tegen één meneer dat is niet fair”
“Dat zie ik zo niet, maar vooruit wat voor een compromis wilt u sluiten”, na die zin besloot ik maar eens grof geweld in te zetten, inmiddels had ik mijn roze monster te voorschijn gehaald die ik van hem voor Valentijn heb gekregen en maak daar een hele mooie foto van terwijl deze heerlijk in mijn spleetje zit.
“Oh dat is grof maar oh zo lekker”, reageert hij erop door, helaas wijkt hij weer niet van het onderwerp af en gaat er op door.
“Ik zie twee tegen één lijkt mij fair aangezien u zei wat u wenst, maar u bent vrij om te onderhandelen”
“Ik ben sprakeloos meneer”
“Dat u me gaat pijpen hebben we afgesproken, of verstaat u het opnemen van mijn sperma als een losstaand onderdeel, dan kan ik uw drie tegen één begrijpen”
“Jazeker”, mopper ik terug terwijl ik weet dat ik dit weer ga verliezen en het godverdomme nog lekker vind ook.
“Ok u ontwijkt nog de vraag”
“Nou meneer, ik weet het nog niet over mijn kontje hoor”
“Ik wil het graag, wat wilt u daarvoor terug hebben”, ai… das toch een beroerde vraag, ik weet niet eens wat ik er voor terug wil hebben, en dan opeens schiet het door mijn hoofd, ik wil dat hij me een goed pak slaag geeft om te laten zien wie er de baas is, ik wil dat hij zijn ferme hand op mijn kont laat neerkomen tot dat ik smeek.
“Meneer, het ging over uw wensen, u mag voor deze keer doen en laten wat u wilt met mij”
“Maar u vond het niet eerlijk dus ik wilt met u mee denken als u het aan mij zal overlaten had u eerder al gezegd dat het goed was”
Ondertussen stuur ik hem weer een foto met geweld, een heerlijke foto van mijn spleetje met daarin mijn roze monster.
“Laat ik het zo zeggen, u mag alles doen met mij wat u wilt, de rest komt later”
“Oh mevrouw toch”, brengt hij uit als antwoord op mijn foto, en ik ben benieuwd hoe lang hij dit nog vol gaat houden.
“Dat is een erg vaag antwoord”
“Ur wish is my command”
“Ok ik wil u in uw kontje neuken”
“Hmm… zo lekker, ur wish als u maar voorzichtig doet”
“Ik zal uiterst voorzichtig doen, heb ik u ooit pijn gedaan?”
“Nee nog nooit, hmm zo lekker meneer”
“Dus we spreken af u zal mij pijpen in de parkeer garage. U zult mijn sperma opnemen in uw mondje. U houd de positie aan van eerdere foto’s zodat ik u heel diep kan neuken en ik mag u in uw kontje neuken”
“Meneer wilt u een contract”, bijt ik hem toe en ik moest er eigenlijk zelf wel heel hard om lachen.
“Nee hoor mevrouw, ik denk dat wij een afspraak hebben, dan mag u nu lekker klaar komen”
Ik stuur hem weer een foto toe met het roze gevaarte diep in mijn spleetje gedrukt, “Oh mag dat meneer?”
“Dat mag zeker”
“Hoest met uw probleem”
“Die staat op ontploffen maar de afspraken moesten eerst duidelijk zijn”
“Nou meneer u heeft werkelijk uw best gedaan”
“Ik verheug me op mijn aankomst, bent u al klaargekomen mevrouw”
“Ik ook, heel erg, ben benieuwd wat u met mij van plan bent, bijna meneer, lastig met 1 hand”
“Verklaar nu nader, ik ben van plan wat we net hebben afgesproken”
“Meneer, u kennende zal daar ter plekken nog wel wat bij komen, oh zo nat, zo geil”
“Waar doelt u op mevrouw”
“Op u Meneer”
“Kom eens klaar dan, ik zal mij netjes aan de afspraken houden”
“Nu u weet dat u alles met mij mag doen”
“Heeft u heel even, ik gaat mij heel even aftrekken en klaar komen”
Op dat moment hield ik het zelf ook niet meer, en bracht het roze monster in mijn spleetje tot versnellen, mijn hele lichaam trok samen en mijn hartslag versnelde in een mum van tijd. Een golf van warmte liep door mij heen en al snel kwam ik tot een verpletterend hoogtepunt. Ik liet het even wegebbben en maakte toen even snel een foto met het bewijs van klaarkomen en verstuur deze naar meneer
“Kijk eens meneer, bewijs van klaarkomen”
“Hmm… dat ziet er lekker uit”
“Inderdaad, ik heb mij voor het klaar komen even gericht op de badkamer, Mevrouw, het doet mij deugt u te zien genieten”
“ik hoop wel dat u er naar toe gelopen bent en er niet alleen gericht heeft”
“Mevrouw, ik vond het erg fijn om afspraken met u gemaakt te hebben, en nee wel gelopen, richten ging niet meer”
“Meneer het is prettig zaken met u te doen”
En zo sloten we de avond af, de volgende dag had hij nog een lange reis tegemoet voor hij eenmaal thuis zou zijn en dus was het wel nodig dat hij nog even een paar uurtjes ging slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten