...

maandag 7 april 2014

Meneer komt weer thuis

De volgende dag hoor ik Meneer verschillende keren op de dag maar het blijft gewoon bij een leuk alledaags gesprek. Ondertussen was ik thuis druk met van alles en nog wat bezig, ik wilde namelijk wel dat alles lekker schoon en netjes was voor hij weer lekker thuis kwam.
Aan het einde van de dag ben ik druk bezig met een project en zit rustig achter mijn laptop, even snel wat dingen afmaken voor dat ik aan het eten moet beginnen, tussen het schrijven door sturen we af en toe ff een berichtje naar elkaar, zo ook nu
“Hmm… na het eten even lekker uitgebreid douchen en…”, ik wou er eigenlijk neer schrijven dat ik me even lekker ging scheren en gewoon lekker uitgebreid soppen maar Meneer was meteen wakker en reageert er meteen op
“Dan…”, tja en als je dan zo een antwoord terug krijgt dan ga ik daar natuurlijk meteen op in.
“Uh… dat kan ik niet zeggen anders kom ik misschien in de problemen”, grap ik er achter aan.
“Wilt u problemen dan?”, vraagt hij me dan, en ik kan de voorpret al in zijn bericht lezen, hoogstwaarschijnlijk zit hij nou met een dikke vette grijns om zijn mond heen te wachten op antwoord, en met zo’n vraag klinkt het als een uitdaging.
“Met u, nee zeker niet”, stuur ik hem weer terug.
“Oh????, das beter”, ik kon het niet helpen om in lachen uit te barsten, gelukkig dat hij er niet bij is om dat te aanschouwen want dan was ik zeker weten niet veilig geweest.
“Ik zal mij proberen te gedragen”
“Dat is goed. Proberen is gevaarlijk mevrouw”, hmm… is dit weer een uitdaging van Meneer?
“Sorry Meneer maar ik kan het toch ook niet helpen”
“En ik kan er ook niet mee blijven zitten”
“Uh… u moet weten dat ik nu al moeilijk zit”
“De gedachte aan morgenochtend alleen al, daar moet ik toch wat aan doen vind u niet?”, opper ik naar hem terug in de hoop…. uh ja in de hoop van wat eigenlijk?
“Mevrouw, ik voel mij onwennig betreft het feit dat ik heel erg uitkijk naar morgen. Daarbij wil ik dat u uzelf in bedwang houd”, spontaan begint mijn engeltje een liedje te galmen uit protest en mijn duiveltje lacht in haar vuistje
“Dit kunt u niet menen, Stop met grijnzen”
“Ja wel zeer zeker meen ik dit. U moet uzelf in bedwang houden. Ik weet dat u nat bent nu”
“Meneer…”
“Heel nat”
“Hou op”
“Denk aan uw omgeving, dat gaat niet. Daarbij wil ik het niet!”
“En als ik mij er niet aan kan houden?”
“Dan vraagt u…”, vraag ik iets, ik kon me namelijk niet herinneren dat ik iets gevraagd had.
“Weet u hoe erg dit is… Nu al?”, hmm het feit dat hij het me nu verbied maakt zo super geil en ik wil het alleen maar meer, hmm… dilemma…
“Ik weet dat ik hier ben straks naar Nederland vlieg en dat u me morgenochtend gaat pijpen waarbij u mijn sperma in uw mondje laat vloeien, is dat erg? Nee vind ik niet”
Ooh deze man drijft mij tot het uiterste, hij wil gewoon dat ik ondeugend ben en de regels breek, volgens mij vind hij dat alleen maar leuk en geil.
“Uweet wat u nu doet he, u brengt mij in een zeer moeilijke positie”
“Vervolgens weet ik dat ik u gaat nemen, locatie onbekend”
“Lokatie onbekend?, uhoh heb ik iets gemist?”
“Ik heb u verteld wat ik weet, locatie hebben we niet vastgelegd, lees maar terug”
“Volgens mij was dat een zekere garage toch”
“Maar meneer, kunnen wij hier dan mee stoppen, u helpt mij momenteel echt niet”
“Herstel, het pijpen gebeurd in de garage.”
“Dus ook onder de douche straks…”
“Dat is de enige vastgestelde locatie, douche is niet ter sprake gekomen”, wow ik heb dus echt ergens iets gemist!
“Oh jee, wat meer locaties had u in gedachten?”
“Ik bedoel ik mag onder de douche straks ook niet?”
“Wel bij de les blijven mevrouw!”, meneer is zo streng, ik ben zo benieuwd wat hij allemaal van plan is, de gedachte alleen al wind me vreselijk op en dan nu ook nog het feit dat hij me verbied iets met mijzelf te doen.
“Nee… niet eens één vinger in uw vagina”, nu wilde ik toch wel heel erg protesteren, hier had ik niet op gerekend, ik kan hier toch onmogelijk de hele avond en nacht nog mee blijven zitten, dat is toch onmenselijk als hij dat doet.
“Zo bazig…”. mompel ik en terwijl ik dat stuur draai ik met mijn ogen en steek me tong uit naar de telefoon, mijn engeltje kijkt verbaasd om zich heen en doet net alsof haar neus bloed.
“Ik vertrouw erop dat u zich er aan houd, anders zou dat de band van vertrouwen ernstig schaden”, waat… ik mag het echt niet doen, ik mag mezelf echt niet aanraken van hem, wat zo oneerlijk is dit zeg.
“Meneer, ik beloof u dat ik mijn uiterste best zal doen”
“Uiteraard is het vertrouwen terug te winnen. Maar…”, waarom ga ik me zorgen maken bij die laatste “maar” die hij schrijft, waarom lopen de rillingen nu over mijn rug als hij dat zo op deze manier brengt? Het bloed kruipt weer op plekken waar het normaal gesproken niet komt en ik krijg het er gewoon warm van.
“Nee”, stuurt hij nog even als antwoord op mijn vraag of het niet goed genoeg was om mijn best te doen, maar meneer heeft geen genade met mij, hij brengt me tot het uiterste momenteel.
Ik raakte erg gefrustreerd op dat moment en probeerde er alles aan te doen om hem te laten weten dat ik dat echt niet vol ga houden, dat ik het echt heel erg zwaar heb momenteel, maar nog steeds hij kent geen genade en laat me lijden terwijl mijn spleet zich langzaam vult met vocht.
“Heeft u enig idee hoe ik potverdorie hier op de stoel zit?”
“Nee, want ik kan u niet zien zoals ik al zei ik ben hier”, ik was bijna in staat mijn telefoon aan de kant te leggen maar ik ken me zelf goed genoeg om te weten dat ik dat toch niet doe, ja misschien 3 seconden en dan pak ik hem toch weer.
“Erg moeilijk”
“Potverdorie staat niet in het woordenboek naar mijn weten, moeilijk, verklaar u nader?”, ik zal het blijkbaar aan meneer moeten spellen aangezien hij erop uit is om het me zo moeilijk mogelijk te maken.
“Zo ongeveer met mijn benen gekruist om het een en ander tegen te houden meneer!”
“Ik stel voor dat u een drankje neemt en de gedachten laat spreken. Verder houdt u zich er aan om niet één vinger in uw vagina te doen”, beveelt hij me op een strenge toon die te lezen is in zijn bericht.
“U bent onmogelijk”, stuur ik bits naar hem toe, alleen het doet hem weinig
“Dat ligt aan u”, zegt hij weer met alle kalmte terug, terwijl mijn kutje steeds meer begint te kriebelen en natter begint te worden.
Stiekem haal ik even mijn vingers over mijn broek heen en probeer de ergste schade te beperken, natuurlijk werkt het alleen niet zoals ik in gedachten had, ik maak het alleen maar erger.
Het gesprek gaat even over in een normaal gesprek en hij laat weten dat hij bijna in zijn vliegtuig mag stappen en onderweg naar huis komt. Dit duurt nog zo lang, ik ga een hele lange avond en nacht tegemoet en hij doet er helemaal niets aan om het makkelijker te maken voor me, bah.
“Ugh, Nat!”
“Regen?”
“Nee dat niet, u word bedankt”
“Mevrouw, wilt u bij de les blijven, ik begrijp dat het nat is maar onthoud dat u niets eraan mag doen”
“Ja ja ja… hmpff…”, ik voel me warmer en warmer worden, zo’n koortsgevoel maar dan net even anders, kriebels, vlinders, mijn spleetje die in brand staat en vraagt om aanraking, zo erg!
“Hmpff… staat niet in het woordenboek”, arghh… ik kon het woordenboek momenteel wel naar zijn kop gooien zo gefrustreerd was ik al geworden.
“Dank u wel meneer, voor die opheldering”
“Welkom, u kunt het ten alle tijden vragen Mevrouw”
“Ik vrees dat ik dat niet al te vaak moet doen meneer”
“Meneer”
“Huh”, oh shit nee he, serieus omdat ik de hoofdletter vergeten ben, zo ik gaat zo douchen en dan ga ik echt heel stout doen, ik ga me er echt niet aan houden, hij kan het vergeten. En dan zeg ik het gewoon lekker niet, pffff… meneer!!
“Meneer…”
“Dan moet u beter weten wat u schrijft”
“Ah meneer weet het beter”, sneer ik naar hem terug en trok er een gezicht bij waar ik serieus mee in de problemen had gekomen.


Hij is klaar voor zijn vlucht en moet aan boord en dan heeft hij geen internet meer, we zeggen elkaar gedag en tussen de bedrijven door laat hij me nog even haarfijn weten wat hij er van denkt
“Mevrouw, tot morgen, ik verheug me op onze ontmoeting”
“Dat is wederzijds Meneer”
“Ja dank je schat, komt goed, lekker slapen hoop ik”
“Ugh Meneer!”
“Mevrouw, houd u aan uw afspraak onder de douche”
“Tot morgen lieverd”


En zo zit meneer in zijn vliegtuig onderweg naar huis, het duurt nog wel heel even, hij moet nog een aantal uren vliegen en dan is het eindelijk zover.
Mijn gedachtes slaan op hol en ik weet niet wat er allemaal gaat gebeuren, en elke keer wanneer ik er aan denk word ik nog vochtiger en krijg ik nog meer de drang om er wat aan te doen.
Zal echt proberen mijn best te doen om het vol te houden en hopelijk kan ik met trots morgen aan meneer laten weten dat ik goed geluisterd heb, hmpff…
Ik voel me net een klein meisje die op het punt staat iets heel ondeugends te doen.


Ik probeer mijn gedachten te verzetten en andere dingen te gaan doen om er maar niet aant e hoeven denken, maar wat ik ook doe de druk op mijn spleetje is gewoon te erg, elke gedachte aan hem en aan zijn plannen brengen me helemaal van de wijs, er gaan geen minuut voorbij dat ik er niet aan denk of dat het door mijn hoofd heen afspeelt.
Als ik dat eindelijk alles heb gedaan wat ik moet doen ga ik maar naar boven vast spulletjes pakken en me kleding klaar leggen. Hmm ik heb besloten dat ik mijn slipje op de heen weg maar aan houd en hem uit trek als ik in de parkeergarage van het vliegveld sta.
Ik pak een mini rokje uit de kast, een beetje een geruit, roze, paarsachtig kleurtje, daarbovenop doe ik een zwart topje met een zwart jasje erboven. Vanmiddag had ik snel nog even met een vriendin nylon kousen gehaald die zelf op zijn plek blijven zitten, geen slipje is dus ook geen panty denk ik dan maar. Vast mijn zwarte hakken klaar gezet en dan hup de douche onder.
Mijn voornemen was namelijk dat ik een beetje op tijd mijn bedje in zou gaan tegen een uur of 9, want ik moest om 4 uur klaar en wel in de auto zitten. Pfff en inmiddels was het al dik half 11 voor ik klaar was en dus besloot ik om het douchen maar even te laten zitten en dat maar te doen als ik wakker werd, nu eerst maar eens snel proberen te slapen en 3 wekkers zetten voor het geval ik niet wakker word. Als ik dan eenmaal in ons grote bed lig dwalen de gesprekken door mijn hoofd heen en kom ik niet zo snel in slaap. Ik dacht aan morgen, aan het idee dat ik met mijn blote spleet onder mijn rokje door de ontvangsthal heen moest lopen en Meneer niet veel later een vette pijp beurt zou gaan geven in de garage. Het werd me allemaal te veel en mijn hand schoof tussen mijn benen in, het werd er al langzaam warm en nog vochtiger dan het al was. Heerlijke schokken gingen er door mijn lichaam heen en plots springen de woorden van Meneer in mijn hoofd. “Houd u aan uw afspraak onder de douche”
Met tegenzin ben ik maar gestopt en viel niet veel later in slaap.


03:15 de wekker gaat, het bericht op mijn telefoon luid, “Wakker worden je moet Meneer halen”
03:20 de wekker gaat nogmaals het bericht luid, “Kom je moet eruit”
03:30 de wekker gaat voor de laatste maal en luid, “Kom er nou uit je komt te laat!!!”
Ik sprong meteen mijn bedje uit wreef de slaap uit mijn ogen en graaide een beetje in mijn kast die naast het bed stond, daar was mijn roze monster, zo die nemen we even mee onder de douche, je weet het maar nooit. Het moment dat ik wakker werd was ik al dood nerveus en had ik een raar bekend gevoel in mijn buik. En als ik me dan in de badkamer aan het uitkleden ben en even tussen mijn benen voel ben ik al niet meer verrast dat ik al kledder nat was tussen mijn benen, is in ieder geval een goed teken denk ik dan maar. Of het ook goed voor mij was dat wist ik nog niet en daar moest ik dan nog maar achter gaan komen.
Het water is nog een beetje aan de koude kant en wacht rustig af tot het lekker warm is voor ik er onder stap. Ik gooi meteen een klodder shampoo op mijn hand en begin die heftig in mijn haar te maseren en spoel het na een tijdje uit, hmmm wat ruikt dat toch lekker.
Dan pak ik mijn spons en gooi er een flinke klodder douchegel op, ik laat er wat water op vallen en begin mezelf er dan heerlijk mee in te smeren. Wanneer de spons over mijn tepels heen glijden worden ze meteen keihard en voelt heel prettig, ik kon het niet laten en bleef er over heen wrijfen, zachtjes en dan weer wat harder. ik laat de spons verder over mijn lichaam heen glijden tot ik lekker helemaal schoon ben en haal hem dan ook even tussen mijn beentjes door, hmm dat was een foutje. Dat zachte schuimige ding voelde zo lekker aan tegen mijn spleetje, en in een mum van tijd stond het weer in de fik. Ik spoelde mezelf af en liet mijn hand tussen mijn benen in glijden voelend aan dat harde knopje wat daar zo aan het groeien is. Elke aanraking is elektrisch en schokjes gaan er door mijn lichaam heen, het voelt zo lekker en zo zacht, mijn vinger glijd met gemakt in en uit mijn kutje. Mijn ademhaling word zwaarder en gaat sneller, ik sluit mijn ogen en bedenk me dat ik over een paar uur een heerlijke harde lul in mijn mondje heb zitten die ik helemaal leeg mag zuigen. Elke druppel van zijn kostbare vocht zal straks over mijn tong en in mijn mondje spuiten en ik zal het gretig naar binnen werken. Mijn roze monster ligt al binnen handbereik op de bad rand, ik probeer het zo lang mogelijk uit te stellen maar er is gewoon geen houden aan, mijn vingers raken mijn klitje wanneer ik in en uit mijn kutje glijd en raak er nog meer opgewonden van. Oh wat voel ik mijn stout en ondeugend nu, hij had nog duidelijk gezegd dat ik dit niet moest doen, hoe ga ik hem in hemels naam vertellen dat ik niks gedaan heb zonder mijzelf te verraden en niet in lachen uit te barsten, dat kan ik helemaal niet, wat dat betreft ben ik vreselijk slecht in liegen.
Ik grijp naar mijn roze monster en laat hem zachtjes bij mij naar binnen glijden in en uit, zowel mijn G-spot als mijn klitje worden tegelijkertijd gestimuleerd en heerlijk verwend, lichte kreunend geluid ontsnapt er over mijn lippen en ik ga sneller en sneller. Maar hoe graag ik het ook wil het lukt me niet zo snel klaar te komen. Gefrustreerd houd ik er mee op en spoel me nog een laatste keer af voor ik de douche uit ga en me af ga drogen.
in de slaapkamer trek ik snel mijn kousen en slipje aan en de rest van mijn kleding, als laatste nog even mijn haar doen en make-up. Gauw naar beneden en terwijl ik nog even een bak koffie naar binnen gooi trek ik mijn hakken aan en pak mijn spullen bij elkaar voor dat ik in de auto spring, op weg naar het vliegveld.


Het vliegveld is mijn zo ongeveer 20 tot 25 minuten rijden, maar dan moet ik wel een beetje door kunnen rijden natuurlijk. En tja om 4 uur ‘s morgens heb je echt geen files dus ik kon lekker door rijden, er was geen kip op de weg en dat was eigenlijk best wel een beetje eng.
Tijdens het rijden voelde ik mezelf al weer vochtig worden, ik begon te schuiven en te wiebelen met mijn billen op de stoel maar daar ging die enorme jeuk niet van weg.
Hoe dichter ik bij het vliegveld kwam hoe zenuwachtiger ik werd en hoe meer de kriebels begonnen, ik leek verdorie wel een puber die haar eerste vriendje gaat ophalen of zo, echt erg gewoon. Wat ging er allemaal gebeuren, wat ging er allemaal komen, hoe zou hij reageren als hij er achter komt dat ik mij niet aan mijn woord heb gehouden of belofte… brrr… we gingen het allemaal wel zien, hoe erg zou het kunnen worden toch?


Als ik bij het vliegveld aan kom rijd ik de parkeer garage in, en het eerste waar ik aan dacht was dat het hier ging gebeuren. ik zocht eerst boven een plekje maar dat was allemaal een beetje te openbaar en iedereen kon mee genieten als men dat wilde, uiteindelijk maar weer naar beneden gegaan en op de onderste dekken maar een plekkie gezocht. Dit keer ging ik niet dicht bij de ingang staan wat ik normaal gesproken wel doe want dat is alleen maar makkelijker met de koffers, maar goed dit keer niet dus, ik gaat op zoek naar een wat donkerder en afgelegen plekje waar je niet zoveel kan zien van wat er allemaal in of om de auto kon gebeuren.
En dan heb ik een plekje gevonden, gelukkig niet zo ver bij de ingang vandaan maar genoeg om niet meteen alles te kunnen zien. De auto staat nu op zijn plek, ondertussen trok ik mijn slipje uit en stopte deze in mijn tas en voelde mij gelijk al poedelnaakt. stuntelend en wel liep ik door de parkeer garage heen de koude wind voelend op mijn benen en vooral daar tussen in. De zenuwen gieren door mijn lijf en met elke stap die ik zette kwam het besef van wat ik eigenlijk aan het doen was, het was zo geil. Nou daar ging ik dan, de trap op naar boven en dan richting de aankomst hallen.
Het was er niet heel erg druk maar er liepen genoeg mensen waarvan ik het toch wel een beetje benauwd kreeg, het feit dat ik daar zonder slipje liep liet mij geloven dat mensen het gewoon aan me zagen dat ik er niets onder aan had, ik was immers de enige die ik tot nog toe had gezien met hoge hakken en een mini rokje. Daar liep ik dan met een grijns van oor tot oor en ik zal er wel een vuurrood gezicht bij hebben gehad door naar de hal waar ik zijn moest.
Hoe dichter ik bij de hal kwam hoe warmer ik het kreeg, dit was immers weer de eerste keer in tijden dat we elkaar op deze manier benaderden en het leek wel alsof ik iemand op ging halen die ik helemaal niet kende. Als ik dan in de grote hal ben en rustig aan het kijken ben welke aankomsthal ik moet wezen krijg ik even voor 5 uur een berichtje op mijn telefoon binnen
“Goede morgen Mevrouw”, ik was aangenaam verrast, ik moest vreselijk hard lachen en voelde me net een ondeugend klein meisje die dalijk verantwoording af moest leggen.
“Moguh Meneer, bent u al geland?”, vraag ik dan heel zakelijk terug om maar niet meteen door de mand te vallen.
“Ja zeker Mevrouw”, antwoord hij me dan terug, waarop mijn hart een sprongetje maakte van blijdschap en geluk maar ook van enige spanning niet wetend hoe hij dalijk naar buiten zal komen.
“Hmm… ben onderweg naar de hal”, verzend ik snel terwijl ik door de grote hal door loop
“Rustig aan moet me koffer nog pakken”
“Ben er al bijna haha”, verstuur ik weer snel en loop stevig door met nog steeds hier en daar mensen die naar me om keken. ik voelde me wat onwennig en hoopte dan ook dat hij heel snel naar buiten kwam zodat we weer snel richting de auto kunnen lopen.
“Hoeveel bijna?”, vraagt hij nieuwsgierig alsof hij niet kan wachten om naar buiten te kunnen komen.
“Voor de deur”, en ik grijns er bij alsof mijn leven er van af hangt.
De spanning steeg en ik kon het voelen tussen mijn benen, het begon langzaam aan nog vochtiger te worden en mijn hart klopte zowat uit mijn borstkas vandaan.
“Stil……. Ben ik”, hmm… Meneer is onder de indruk geloof ik.
ik sta daar maar stom te grijnzen en te grinniken, mensen zullen wel gedacht hebben, “Waar heeft die  nou weer last van?”
“Stil door mijn gedachten”
“Stil van het feit wat ik weet”, verschijnt er op mijn schermpje, en ik voel me in een paar seconden knalrood worden. Ik gloeide helemaal en wist gewoon niet meer waar ik het zoeken moest behalve dan maar heen en weer te gaan lopen.
“Oh vertel, haha hmm… en wat weet u?”
“Hunkerend naar jou”
Ik loop maar een beetje te ijsberen door de hal heen en ga dan maar eens achter het raam kijken, wie weet zie ik hem al staan als hij zijn koffers aan het pakken is, en tot mijn grote verbazing stond hij er dus inderdaad, te wachten op zijn koffers.
“Meneer toch, ik zie jou”, stuur ik met bibberende handjes naar hem terug
“Ik zie jou”, en ik kijk door het raam naar binnen en inderdaad hij zwaait even heel onschuldig en lief, maar er was iets in de blik van zijn ogen die ik niet kon plaatsen, iets wat ik nog niet eerder bij hem zo heb gezien, heel apart, heel geil en heel verleidelijk.
“Hihi”, is het enige wat ik nog kon uitbrengen.
“Wat duurt dat lang, daar komt wat aan, tot zo”
“Tja, vliegvelden meneer, klein beetje geduld, tot zo”
Ik loop terug de hal in en stop voor de deur waar de mensen uit komen lopen als ze hun bagage hebben gepakt, de één na de ander komt vrolijk naar buiten maar Meneer komt er nog niet aan.
“Hmm… mensen kijken”
“Helaas wel, hmm… ik weet meer”, en met één zo’n stom zinnetje weet hij mijn hele lijf in rep en roer te krijgen, tja het was wel waar, hij wist hoe ik er bij stond en al die anderen moesten maar gissen of wisten helemaal niets.
“Ik voel het”
“Laat maar kijken je bent van mij”, die woorden zijn als magie in mijn oren, ik werd er helemaal ondersteboven van toen ik dat las.
“Zo bezitterig…”
“Wie ik?”
“Jaja u”
“Dat doet me goed”
“Ik vind het fijn”
“Wat vind u fijn?”
“De uwe te zijn”
“Is dat zo?”
“Toch?”
“Ik vraag het aan u”
“Ik vind het fijn”
“Dat is mooi, ik ook dat mevrouw”
“U maakt me gretig”, laat ik hem opgewonden weten terwijl het geil letterlijk tussen mijn benen vandaan loopt. Het duurt zo lang voor dat hij eindelijk buiten is en de spanning word alleen maar meer en meer, en hoe langer ik moet wachten met de wetenschap wat gaat komen hoe geiler ik word.
“Dat is goed te horen, hoe gretig?”
“Onhoudbaar gretig”
“Of moet ik eerder vragen hoe nat?”, pling… en dat was nou net de druppel die mijn lichaam in lichter laaie zette, ik verlang zo naar hem ik ik wou dat hij gewoon nu naar buiten kwam lopen pff…
“Nee doe maar niet haha”, probeer ik met een lach weg te wuiven in de hoop dat hij de afspraak is vergeten, maar goed dat betwijfel ik na de laatste dagen dat hij dat zou vergeten.
“Oh verbergt u iets?”
“Ik zou niet durven”
“Bent u zonder u zelf te bevredigen gaan slapen?”
“Uh…”
“Eerlijk!”
“Uh… meneer”
“Het was niet vol te houden na uw laatst berichten gisteren”, probeer ik hiermee uit te leggen hopend op verzachtende omstandigheden.
“Ja mevrouw wat heeft u uit te leggen, dus u heeft niet geluisterd?”, uhoh, dat klinkt niet al te goed, het bloed jaagt door mijn hele lichaam heen
“Ik heb het geprobeerd”, mijmer ik nog
“Was u bevredigd”, vraagt hij met een nare ondertoon
“Nee, u was er niet”
“Daarom zei ik het ook niet te doen”, oppert hij alsof hij het tegen een klein meisje heeft die straf verdiend
“Ik weet het, het was ook niet zo slim”
“Helaas heb ik u dus erg goed ingeschat en heeft u precies gedaan wat ik verwachtte, hmmm….”
“Oh is dat zo meneer?”, vraag ik mezelf af en maak me al zorgen over zijn antwoord terug, ik kreeg het al Spaans benauwd.
“Ik wist dat u zou bezwijken, tenzij u aan het jokken bent”
“Maar dat is gemeen van u, ik zou nooit jokken”
“Ok”, stuurt hij dat heel kortaf
Iedereen staat me aan te staren en te bekijken en ondertussen hebben Meneer en ik een heftig gesprek. Alleen één deur scheid ons nog van elkaar en hij kan elk moment naar buiten komen lopen.
“Bent u al een beetje nat Mevrouw?”
“Meneer, shhttt…”, sis ik hem toe, hij maakt het momenteel alleen maar erger
“Nee Mevrouw, u luisterde niet”
“Men zal wel staan denken waarom ik hier als een idioot zo sta te grijnzen”
“U klinkt geil, mijn geslachtsdeel word ook vochtig geloof ik”


Dan ineens gaan de schuifdeuren open en stapt hij naar buiten met zijn karretje en koffers. Heerlijk ongeschoren in zijn spijkerbroek en fleece vest komt hij naar me toe gelopen en heeft een grijns op zijn gezicht van oor tot oor. Zijn smaragd groene ogen staren me aan en bekijken me dan van top tot teen, hij geeft me een goedkeurende blik toe en komt dan met zijn lippen tegen die van mij aan staan. “Goeden Morgen Mevrouw!”, zegt hij zachtjes terwijl hij me met volle overgave begint te kussen. Mijn benen beginnen meteen te wankelen en ik voel de kracht van zijn lippen op de mijne, ik sluit mijn ogen en geniet intens van dit moment, zo blijven we even een momentje staan. Ik vraag hem of hij een goede vlucht heeft gehad en of hij nog lekker heeft kunnen slapen, hij knikt en verteld me wat hij op zijn vlucht heeft meegemaakt. Als we los komen van elkaar lopen een stukje verder en dan komt hij met een hand stiekem tussen mijn benen in, het maakt hem ook geen moer uit of iemand het ziet ja of nee, zo controleert hij even of ik echt geen slipje aan heb. Hij voelt een stukje van mijn natte vlees en geeft me wederom een goedkeurende blik, “Toe maar Mevrouw”, zegt hij verbaasd.
Ik opper naar hem dat we alvast naar de auto kunnen lopen maar hij overbluft me en zegt dat we even ergens koffie gaan drinken. “Koffie drinken?”, roep ik verbaasd naar hem. En daar stond ik dan, zonder slipje op het punt in een tentje koffie met hem te gaan drinken. Ik wist niet hoe ik het had, en elke keer als hij me aan keek kwam daar dar gemende lachje weer, hij geniet enorm van dit moment. Er staan allemaal kleine tafeltjes met stoeltjes en in het midden een lange hoge tafel met er om heen allemaal hoge krukken, ik maak aanstalten om aan een laag tafeltje te gaan zitten maar Meneer neemt me mee naar de hoge tafel en oppert me daar te gaan zitten. Verbaasd en vol ongeloof kijk ik hem vragend aan, kijkend naar mijn rokje en benen en de mogelijkheid hoe op de kruk te gaan zitten. We wachten tot dat we iemand achter de bar zien verschijnen om onze bestelling op te nemen, “Kom we gaan even roken!”, we staan op en lopen naar het kleine hokje toe dat in het koffietentje staat, een hokje helemaal van glas en afgesloten, iedereen kan je er in zien staan als je er staat te roken maar het maakt meneer helemaal niets uit. We lopen naar binnen en pakken een sigaret, steken die aan en genieten van elkaars aanwezigheid, maar meneer krijgt de smaak te pakken en het zal me niets verbazen als hij al vreselijk hard is in zijn broek. Zijn ogen stralen, en ze kleden me zowat uit, hij blijft me aankijken en komt dan dichter bij me staan, hij drukt me tegen het glas van het hokje en laat zijn hand over mijn rechter been heen glijden naar boven. Als mensen zouden willen kijken zouden ze het kunnen zien wat hij allemaal aan het doen is, en ik geneer me dood maar tegelijkertijd gaat mijn hart steeds sneller kloppen en begin ik spontaan zwaarder te ademen. Zijn hand voelt zo zacht maar sterk, hij voelt nog eens goed of ik niks onder mijn rokje aan heb. Ik raak er helemaal opgewonden van en voel mijn spleetje zachtjes aan weer opwellen en nat worden. Zijn geur, zijn warmte maken me helemaal gek, en het liefst zou ik willen dat hij me daar nam, me verloste van die enorme opwinding die hij me aanjaagt keer op keer.
Hij brengt zijn lippen zijn lippen weer naar de mijne en kust me hard en stevig, alles in mijn lijf tintelt van opwinding, hij laat zijn tong over de mijne heen strelen en speelt er mee.


We drukken onze sigaretten uit en gaan weer naar buiten toe naar de tafel, Meneer loopt naar de bar en bestelt bij een dame onze koffie, af en toe draai meneer zich even naar mij toe en kijkt me dan heel indringend aan, de gedachte dat hij wist dat ik geen slipje aan heb en de mensen om ons heen maakte hem helemaal gek, onder de tafel probeer ik mijn benen zo gesloten mogelijk te houden ik kreeg namelijk de indruk dat de dame achter de bar anders zo onder mijn rok naar binnen kon gluren wat meneer natuurlijk niet erg zou hebben gevonden. Ik voelde het schaamrood op mijn wangen verschijnen en wist niet hoe ik moest zitten, verschoof mezelf steeds op mijn kruk.
Meneer komt aanlopen met de twee enorme bakken koffie en gaat links van mij zitten, heel dicht naast me, aan zijn andere zijde zit ook nog iemand een biertje te drinken. Als we gaan zitten brengt hij zijn hand onder de tafel en laat deze weer over mijn been naar boven glijden onder mijn rokje, ik probeer mijn benen bij elkaar te houden maar meneer trekt ze zachtjes uit elkaar en ik had er gewoon niets tegen in te brengen. De dame achter de bar was een beetje heen en weer aan het lopen met de glazen die ze net heeft afgedroogd weg te zetten. Meneer verteld mij dat ze misschien wel aan het kijken is en dat hij daar best wel opgewonden van word van dat idee, en ondertussen blijft hij mij maar betasten aan mijn warme vlees. De man naast hem drinkt gewoon rustig zijn biertje op en heeft geen flauw idee wat er allemaal naast hem gebeurd en enig sinds is dat best wel een heel spannend en gevaarlijk gevoel. Ik wilde mijn kopje koffie pakken om een slok te nemen en laat de koffie pardoes over mijn schotel en de tafel heen vallen. Een beetje onwennig van het gestuntel kijk ik er naar en bedenk een oplossing, “Nu moet u even opstaan mevrouw om daar bij de bar even een aantal servetten te gaan halen zodat u het schoon kunt maken”, zegt hij met een vrij strenge en ferme toon maar dusdanig zacht dat alleen ik het kon horen. Ik kijk hem boos aan en onhandig kom ik van de kruk af en loop naar de bar toe wetend dat meneer zijn ogen op mijn gericht houd, wetend dat elke beweging die ik maak langs mijn klitje heen gaan en hij weet dat me dat opwind en geil maakt. Bij de bar vraag ik aan de dame een aantal servetten en loop dan weer terug naar de tafel om te gaan zitten en het op te ruimen.
Na een tijdje zo te hebben gezeten drinken we onze koffie op en vervolgen we onze weg naar de parkeer garage, maar meneer krijgt weer een ingeving en besluit buiten nog even een sigaretje te doen, ik kon hem wel wurgen op dat moment.
Het waaide flink buiten en de wind sloeg meteen tussen mijn benen, ook tijdens het roken buiten kon hij het niet laten van me af te blijven terwijl de mensen om ons heen alles kunnen zien.
Hoe langer het duurde allemaal hoe meer ik wilde dat hij me aanraakte, al stopte hij maar even een vinger in mijn natte spleetje om me een beetje van dat intense gevoel te verlossen, maar hij bleef alleen over mijn klitje heen aan het strelen en dat was inmiddels al zo hard geworden dat elke aanraking mijn lijf deed schokken, de aanrakingen die hij nu deed waren ronduit gemeend gewoon, uitlokkend terwijl mijn lichaam al praktisch aan het smeken was.
We gaan weer naar binnen, de grote hal in door naar de parkeer garage, “Meneer, ik zou het op prijs stellen als wij met de lift naar boven zouden kunnen gaan”, maar hij gaf er geen gehoor aan en liet mij weten dat wij gewoon via de rol trap naar boven gingen. Ik zag het al helemaal voor me dat de mensen die achter mij kwamen staan een enorme lol zouden hebben van het aangezicht wat ze zouden zien voor hen, dus besloot ik voor het karretje en Meneer met mijn rug naar de glazen wand te gaan staan zodat ik kon zien wat er achter me zou gebeuren.
Eenmaal boven viel het eigenlijk allemaal wel mee, er stonden gelukkig niet zo heel veel mensen achter ons en meneer oppert dan natuurlijk ook meteen, “Zie je nou, je maakt je zorgen om niks”
Ik kijk hem aan en gun hem een eigenwijze blik, ik wilde er op protesteren maar besloot dat dan maar niet te doen en lief te blijven. We lopen verder naar de betaalautomaten en betalen het parkeerkaartje en vervolgen onze weg naar de garage terwijl we praten over wat er allemaal gebeurd is. Daar staan we te wachten op de lift naar beneden en deze kwam al vrij snel. De lift was leeg en alleen wij stappen erin, en op het moment dat de deur dicht gaan duwt hij me tegen de wand aan en kust me hard dat ik ervan begon te duizelen, een moment waarvan mijn hoofd licht aanvoelde, zijn hand schietend tussen mijn benen en duwt een vinger bij mij naar binnen, “Een luide kruin verlaat mijn lippen, “Zo zo mevrouw, u bent al aardig nat aan het worden!”, hij kijkt me diep in de ogen aan waardoor ik het bloed naar mijn wangen voel stromen, ik snuif zijn geur op en dan gaat het belletje van de lift dat we gearriveerd zijn, een zucht van opluchting en frustratie ontglipt en een beetje wankel loop ik voor hem de lift uit naar de auto toe.
We komen de garage binnen en lopen rechts de hoek om, “Maar mevrouw toch, ik meen dat u normaal gesproken de auto iets dichterbij zet, wist u trouwens dat er overal camera’s hangen in de garage?”, ik kijk achterom en spert mijn ogen wagenwijd open, mijn blik dwaalt door de garage heen, over de muren, plafon, ik zie niets hangen maar dat wil natuurlijk helemaal niets zeggen. Ik weet dat er camera’s zo klein kunnen zijn dat je ze niet in de gaten hebt of zo maar ff ziet hangen. Mijn lichaam reageerde meteen op wat er gezegd was en een benauwd maar opgewonden gevoel neemt het over. Het was koud en erg winderig in de garage, en ik zag al helemaal voor me wat er ging gebeuren, ik kijk even vluchtig rond om de auto wat een goed plekje zou zijn, alleen die waren er niet echt. Ondertussen zet meneer zijn koffers in de auto en sluit de achterklep als alles erin zit. We nemen plaats in de auto en ik wilde het handdoekje wat ik mee had genomen even op de stoel leggen voor het geval ik iets zou lekken en dat zou niet zo handig zijn. Wanneer ik de auto wilt starten kijkt Meneer me aan met een blik van ben je niet iets vergeten? Oh god, ik was toch bijna vergeten wat ik zou gaan doen, mijn hoofd liep helemaal over van alles wat er gebeurd was in de afgelopen 3 kwartier dat ik bijna zomaar zou zijn weg gereden zonder mijn opdracht uit te voeren. Ik maak mijn gordel weer los en kijk hem aan, “oeps bijna vergeten Meneer”, grap ik er nog bij
Ik buig me naar hem toe en laat mijn handen over zijn broek naar boven glijden, even snel een kus op zijn lippen en dan…
Ik vind de gesp van zijn riem en trek deze los, zijn knoop en rits maak ik met bibberende handjes open, een stukje huid is te zien en laat mijn handen er op los om het aan te raken, wat voelt dat heerlijk aan. Een rilling gaat er door me heen en ik kan niet wachten tot dat ik zijn mannelijkheid in mijn handen heb. Ik haal de rand van zijn boxer naar beneden en daar komt die enorme harde lul van hem te voorschijn, hmm… ik huiver al, mijn hartslag begint al weer te versnellen, de impact voel ik tussen mijn benen en zonder ook nog maar iets te hoeven doen loopt het vocht uit mijn spleetje vandaan.
Ik pak hem beet met mijn hand en kijk er even naar, zachtjes laat ik mijn tong over zijn hele lengte heen gaan tot het puntje van zijn eikel, hij groeit nog meer en word nog harder van elke aanraking die ik hem geef. Meneer gaat een beetje onderuit zitten en geniet met volle kracht van mijn lippen en tong om zijn eikel heen, hij sluit zijn ogen en kreunt lichtjes.
Ik open mijn lippen wat verder en laat hem er helemaal in glijden, mijn tong cirkelend over zijn eikel heen en langzaam begin ik op en neer te bewegen zijn lul dieper in mijn mondje te krijgen. Met in mijn achterhoofd wetend dat we gezien kunnen worden door voorbijgangers of rondhangende camera’s maakt het me nog geiler en gretiger hem helemaal klaar te zuigen.

Momenteel ben ik de geen die controle over Meneer heeft en ik kan doen en laten met hem wat ik wil, mijn tong bewerkt zijn eikel zacht en lief, en dan weer ruw en hard, meneer kan het niet helpen dat er af en toe een wat luidere kreun over zijn lippen gromt en pakt me dan bij mijn haar en probeert me een richting op te sturen. Zijn harde lul verdwijnt op en neer diep in mijn mondje mijn lippen erom heen sluitend, ik zuig hem hard en dan weer zachtjes, ik zuig hem langzaam en dan weer sneller. Ik kijk hem aan en zijn ogen zijn op mijn mond gericht, brandend van verlangen, en gevaarlijk, hij word helemaal gek van het aangezicht wat hij ziet, mijn tong over zijn eikel heen, plagend en wel, mijn hand stevig om zijn lul heen gevouwen, meebewegend met het ritme dat ik hem pijp. Hij geniet, hij geniet intens, probeert mee te bewegen met zijn onderlichaam maar de ruimte geeft hem daar geen speling voor en word hij gedwongen te blijven zitten hoe hij zit. Met lange en diepe halen glijd hij soepel tussen mijn lippen heen, wanneer ik dan bij het puntje van zijn eikel kom bijt ik heel zachtjes, hij vind het lekker en hij wilt meer. “Ooh toe maar schatje, neem hem maar lekker diep in je mondje”, murmeld hij tussen zijn lippen vandaan, en op dat moment begin ik te versnellen en is er voor hem geen houden meer aan. Ik voel dat hij al zijn spieren begint aan te spannen en dat betekend dat hij bijna op zijn hoogtepunt gaat komen maar ik wil het nog een beetje uitstellen zodat hij er heerlijk van kan genieten. Langzaam ga ik door en dan versnelt, ik bijt, ik zuig en streel zijn hele lul, neem hem zo diep als ik kan en dan gaan bij hem de grenzen open. Zoals ik hem beloofd had houd ik mijn mondje dicht bij zijn eikel en ik merk en voel dat de eerste golf er aan zit te komen, hij schokt en laat zich gaan, een ferme kreun van genot bromt hij over zijn lippen heen en mijn hand blijft hem heen en weer bewegen, de eerste straal ontsnapt en komt direct in mijn mondje, het proeft zilt en romig, ik slik het door en de tweede straal komt er achter aan, ik neem hem nog een keer in mijn mond en hij begint te rillen en te schokken, zo gevoelig en zo geil, ik lik en zuig alles van hem op tot dat er niets meer over is. Het is zo vreselijk geil dat ik zelf begin te glijden op de stoel omdat het drijfnat is tussen mijn benen. Ik pak het handdoekje naast mij en begin hem langzaam schoon te maken terwijl ik zelf in alle staten ben moet ik mij inhouden hem niet hier alsnog ter plekke te nemen, ik wil hem zo graag, ik wil ook zo graag klaar komen maar de kans geeft hij me niet. Als hij eenmaal schoon is en we zijn klaar kijkt hij me aan, “Schatje, daar was ik zo aan toe, en dat was zo geil en zo lekker!”, vol trots kijk ik hem aan en begin er van te blozen, het was inderdaad ook heerlijk. Ik start de auto en met toch een gefrustreerd en nat gevoel tussen mijn benen rijd ik ons de garage uit op weg naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten